Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу на ринок чи магазин уважно стежать за цінами на головні соціальні продукти, є кілька важливих новин.

Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на батон та чорний хліб (хліб житній, бородинський). Варто відзначити одразу, що чорний хліб трохи встиг піднятися у ціні.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Ціни на батон

Білий хліб, а як його ще називають – "солодкий" хліб батон "Румянець нарізка" за 450 гр беруть у Metro 21,60 грн., у Novus – 21,69 грн. Середня ціна: 21,65 грн., батон "Дніпровський пшеничний" 500 гр, у Varus - 12,40 грн. Середня ціна: 12,40 грн. Батон "Київський Нарізний нарізка" 500 гр в Auchan - 27,50 грн. Середня ціна на рівні – 27,50 грн.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Ціни на батон, скріншот: Minfin
Ціни на батон, скріншот: Minfin

Вартість чорного хліба

А ось чорний хліб, якому українці більше воліють їсти з важкими стравами, такими як борщ чи рагу, піднімається в ціні. Так, хліб житній "Бородинський" Rifa за 300 гр у Metro беруть 31,30 грн., а у Varus – 27,80 грн. Середня ціна зупинилася на рівні – 29,55 грн.

Середньомісячні ціни у червні 2023 року були такими: хліб житній Riga Бородиновський 300 гр - 29,30 грн.; хліб житній Український Столичний 950 гр – 37,90 грн.

Ціни на чорний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на чорний хліб, скріншот: Minfin

Нагадаємо, заготовки на зиму вже зробили? Українцям розповіли, що відбувається з цінами на овочі, фрукти та ягоди.

Раніше повідомлялося, липневі ціни вражають: скільки українцям доведеться віддати в супермаркетах за кіло огірків, помідорів та перцю.

Також, не робіть цього в жодному разі, якщо не хочете великого врожаю в 2023: що робити з цибулею в липні.