Вчителі скаржаться, що учні вже й елементарне завдання не можуть розв'язати без підказки інтернету.

Тому у школах запроваджують заборону на смартфони. До такого кроку вдалися в Нідерландах. У цій країні чимало українських біженців. Таким чином, заборона пошириться і на школярів з України.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Мобільні телефони стали останніми роками не просто засобом зв'язку, а й вікном у світ, без якого багато людей вже не уявляють свого життя. Особливо схильні до "смартфонозалежності" підлітки.

Саме це стало основним чинником для Міносвіти Нідерландів, що змусило вдатися до такого заходу.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

смартфони
смартфони

Як зазначають, у підлітків не залишається часу на живе спілкування з однолітками. Усі вчителі одностайні в думці: мобільні телефони у школі радше зло, аніж благо.

В Україні деякі школи також намагалися вплинути на наявність смартфонів у школярів, і деякі ідеї справді виглядали досить пристойно. Однак в більшості випадків боротьба зі смартфонами в результаті отримувала фіаско. А у багатьох школах навпаки вчителі "боролись зі смартфонозалежністю" задаючи завдання у телефонах, чим відволікали дітей від соціальних мереж.

Нагадаємо, ми писали, що Зеленський пропонує зробити англійську мову обов'язковою для посадовців, прокурорів та поліцейських.

Як повідомляв "Знай.ua", перестаньте платити за повітря: як почистити конфорки газової плитки, щоб значно зекономити на платіжках.

Також "Знай.ua" інформував, що школяр напав на вчительку з мотузкою, стягнувши з неї труси, через "ненависть": "Я шкодую, що...".