Опальна вчителька зізналася, що займалася інтимом із підлітком-школярем тричі на тиждень – у тому числі на цвинтарі.

26-річна Калі Хейкс викладала науку у державній школі Вінсайд у Небрасці, коли вступила у непристойні стосунки з 17-річним учнем. Це відбувалося по всьому місту. Вона навіть не посоромилася пробратися до будинку батьків хлопця, щоб пізно вночі розважитись з ним. Не обійшлося без екстриму на цвинтарі. Про це повідомляє Daily Star.

Калі Хейкс, фото: Antelope County Sheriff's Office
Калі Хейкс, фото: Antelope County Sheriff's Office

Хейкес визнала себе винною у двох злочинах, включаючи насильство першого та другого ступенів з боку працівника школи.

Незважаючи на те, що в штаті Небраска юридичний вік для вступу до статевих відносин становить 16 років, для вчителя є незаконним інтимом з учнем до 21 року.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Обидва звинувачення є злочинами, за які передбачено покарання до трьох років, але прокурори погодилися, що їх можна поєднати. До угоди про визнання вини співробітниці школи загрожувала до 20 років позбавлення волі за скоєні злочини. Гайкес спочатку заарештували 22 січня 2023 року, коли влада розслідувала інформацію про їхній незаконний роман, про що йдеться у судових документах.

Невдовзі вона подала у відставку. Буквально кілька тижнів раніше, 12 січня, поліцейські помітили дві машини, що виїжджали з території біля цвинтаря Вінсайд.

У поліцейському звіті йдеться про те, що студента зупинили, і він сказав, що відвідує свого друга. Пара зустрічалася до трьох разів на тиждень, щоб зближуватись, за словами сестри жертви.

Діти в школі. Фото: кадр з відео
Діти в школі. Фото: кадр з відео

Вирок Хайкес має винести 6 вересня в окружному суді округу Уейн. Вона стала другою вчителькою Winside, яка звинувачується цього року в подібному злочині.

Нагадаємо, секс-скандал у Мін'юсті: голова тендерного комітету підозрюється у близьких стосунках із переможцем

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік розлучився з дружиною через відсутність шлюбної ночі: після весілля не минуло й 24 години

Знай.uа писав, дівчина випадково стала свідком "ротового" інтиму прямо на вокзалі: хлопець нікого не посоромився