Королева Єлизавета II - жінка, яка пробула на престолі трохи більше 70 років. Їй було лише 25 років... проте це було вимушеним заходом після смерті батька — короля Георга VI.

Вона пережила багатьох людей, багатьох відомих у різних сферах особистостей. Її пам'ятають, знають та люблять цілі покоління.

Єлизавета II. Фото: Вікіпедія
Єлизавета II. Фото: Вікіпедія
Єлизавета II. Фото: Вікіпедія

Тому зараз дуже цікаво було б згадати, за спогадами екс-шеф-кухаря королівської родини Даррена Макгрейді, який безпосередньо працював заради Єлизавети II, принца Філіпа, принцеси Діани, братів-принців Вільяма і Гаррі, про фруктові звички покійного монарха . Про це повідомляє Recipes Plus.

Більшість людей їдять банан як завжди: знімають шкірку з верхівки, а потім надкушують або нарізають його у фруктовий салат. Проте покійна королева Єлизавета ІІ вирішила робити це досить унікальним способом.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Він розповів, як покійна королева їла банан – і, звісно, ​​це було дуже елегантно та гідно.

Даррен стверджував: "У банана вона відріже низ і розріже банан уздовж, а потім наріже банан на крихітні скибочки, щоб їсти вилкою".

Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram
Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram

Мабуть, у неї був ще особливіший спосіб їсти груші, не просто відкушуючи їх. З'їсти грушу для людей, які не належать до королівської родини, легко, але для королеви це не так.

Він стверджував: "Вона їсть груші, як варені яйця. Вона зріже верхівку і вичерпає нутро ложкою".

Нагадаємо, Чарльз III вигнав найкращу подругу покійної Єлизавети II, хоча та була для екс-королеви "всім"

Як повідомляв "Знай.ua", в якому фаст-фуді люблять засиджуватися члени королівської родини - від принца Гаррі до королеви Камілли

Знай.ua писав, похмурий жнец з косою відвідав коронацію Чарльза III: у Вестмінстерському абатстві розповіли правду