Чоловік знайшов "справжнє" кохання і збирався втекти з України разом з фейковою дружиною.

Державна прикордонна служба України розповіла 11 липня історію спроби втечі військовозобов'язаного, яка потягне на непоганий серіальчик.

Посадовець організовував ухилянтам виїзд закордон. Фото ДБР
Посадовець організовував ухилянтам виїзд закордон. Фото ДБР

У повідомленні СБУ йдеться, що 32-річний чоловік познайомився в Мережі з 56-річною жінкою заради перетину державного кордону. Українка має інвалідність, тож виїзд можна було здійснити на підставі необхідності лікування та супроводу.

План шахраїв виявився набагато цікавішим, адже вони вирішили прикинутися молодятами. Домогтися "любові" українки втікачу вдалося всього за 8 тисяч гривень, — пише ДПСУ.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Коли парочка прибула на пункт пропуску, прикордонники одразу ж викрили аферу. У ДПСУ стверджують, що правоохоронці вже готові вручити "закоханій" подружній парі "весільний подарунок".

Прикордонники. Фото: скриншот Youtube
Прикордонники. Фото: скриншот Youtube

У МВС України розповіли, що затримані зареєстрували фіктивний шлюб в Одесі, а після цього без зволікань поспішили до кордону, щоб, мабуть, провести медовий місяць.

Ба більше, до військовозобов'язаного приставили наглядачку для додаткового контролю. Жінка мала простежити, щоб втеча вдалася, але щось пішло не за планом.

Нагадаємо, ми писали, що зрадник рік тяжкої війни зливав інформацію про наших військових.

Як повідомляв "Знай.ua" Wizz-Air вигнала з літака українського військового: чим закінчився ганебний скандал.

Також "Знай.ua" інформував, скрутили руки та застосували силу: купа працівників ТЦК ламали чоловіка, немов злочинця.