Молодь у світі розважається, як може, дехто став хвалитися,як лінується на роботі, та отримує за рік до 60 тисяч доларів.

Тіктокерши мають новий тренд — розповідати про те, як вони нічого не роблять на роботі. Вважається, що lazy girl job - це дуже круто: чим більше ти знаходиш часу, щоб відлинювати від роботи, тим ти вільніший. Такий тренд можна спостерігати за хештегом в TikTok #lazygirljob. А ще допомагаєш своєму work-life balance.

Новий тренд lazy girl job. Фото: TikTok
Новий тренд lazy girl job. Фото: TikTok

"Я відповідаю на пару дзвінків, читаю електронну пошту, підшиваю пару документів, а решту часу дивлюся шоу на телефоні", - типовий тикток по хештегу lazygirljob.

Зазначають, що багато хто при цьому хвалиться, що отримують від $60k на рік.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Новий тренд lazy girl job. Фото: TikTok
Новий тренд lazy girl job. Фото: TikTok

За майже два місяці, що минули з моменту публікації, жінки стікалися в TikTok, щоб поділитися тим, як сильно вони люблять свою "роботу ледачих дівчат". Хештег #lazygirljob набрав понад 14 мільйонів переглядів.

У інтерв'ю жінки, які діляться подібними відео заявляють, що мета lazygirljob донести людям, що особисті пріорітети є також є важливими.

Нагадаємо, ми писали, що як виглядають сестри з гурту Las Ketchup зараз - їхній танець став відомий на весь світ.

Як повідомляв "Знай.ua", волосся Тіни Кароль - великий обман, українці побачили, як вона ховає перуку: "Я весь цей час заздрила?".

Також "Знай.ua" інформував, дівчина буквально за секунду заробила $10 тисяч у секонд-хенді: як так вийшло.