Новина викликала живе обговорення в українському суспільстві, адже і музей ніби потрібен, але спочатку хочеться закінчити війну.

Колишній військовий ЗСУ, який втратив на війні обидві кінцівки, Олег Симороз у своєму твітері висловив думку, яку більшість не змогло сформулювати. Адже і музей такий конче необхідний, але точно в пріорітеті ЗСУ.

Я звісно все розумію. Вшанування памʼяті жертв Голодомору - це важливо і правильно. Як і будівництво музею. Але я дуже вибачаюсь. У нас вже АТО? Чи немає на що ПІВ МІЛЬЯРДА виділяти у воюючій країні? Чи може ЗСУ повністю забезпечені дронами, автомобілями? — пише Симороз.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У коментарях він обґрунтував своє обурення. Олег Симороз нагадав, що Україна має півтори тисячі кілометрів активного фронту, важкі бої, а чиновники шалені кошти на музеї викидають…

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У мене просто немає слів. Ці кошти могли б врятувати не одне життя. І так, якщо хлопці не вистоять, то вам не буде де будувати музеї!

"Тобто я правильно розумію на відновлення 30к грн нам військовим, в них грошей нема?"

"Якби у нас замість оцих всіх будівництв, реконструкцій вулиць та викладань пліточок бабки йшли куди треба, то не треба було б мільярди просити у заходу. Там 4 лями баксів на стадіон, там 2 мільярди грн ( читай 4 млрд) на нову розв'язку у Києві. А потім чого нас на взяли в НАТО"

"Це **баний абсурд. я іноді вже не знаю на що більше злюсь, на русню чи на це бл*дство кожен день нове. це вже край. реально, що робити? союзники ж дали зрозуміти що це теж причина відмови по НАТО. шоб так *башити русню і паралельно не спромогтися зупинити це самознищення"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нардепи уточнили, що кошти, буцімто, виділені меценатами, проте ці кошти можуть допомогти наблизити нашу перемогу.

Нагадаємо, ми писали, що призов жінок під час війни: у яких випадках їх можуть викликати до військкомату.

Як повідомляв "Знай.ua" міноборони витратило 33,3 млрд грн на зброю та забезпечення ЗСУ, але їх так і не отримали: "Прострочена заборгованість".

Також "Знай.ua" інформував, "жадібне корупційне створіння": військовий не стримався щодо Кличка після чергового затоплення Києва.