"Нафтогаз України" розповів українцям, чому газ у конфорках плити не завжди буває блакитного кольору. Більшість споживачів вважають, що газ червоного або жовтого кольору поганої якості.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Про це компанія розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Постачальник газу розповідає, що зміна кольору газу відбувається через те, що:

  • забруднена газова плита;
  • в приміщенні недостатньо кисню;
  • недостатній тиск у системі.

Найчастіше проблема виникає через забруднення сопла пальника газової плитки, тому варто регулярно його прочищати.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"Якщо відчуваєте запах газу, телефонуйте на номер 104 – єдиний телефон служби газу", - нагадали українцям.

Крім того, у "Нафтогаз України" нагадали споживачам , що компанія є постачальником газу.

Нафтогаз, скріншот: YouTube
Нафтогаз, скріншот: YouTube

"Нафтогаз України» забезпечує купівлю газу, інформує клієнтів про ціну газу, порядок оплати; нараховує оплату за спожитий газ та надсилаємо квитанції; надає сервіси та консультації через центри обслуговування та онлайн; попереджує споживачів про заборгованість."-зазначається у повідомленні.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"Питання щодо утримування труб, якими газ надходить у вашу оселю від постачальника; усування аварій, технічного стану газопроводу та питання якості газу; плати за транспортування газу та неправильно нарахованих обсягів спожитого газу. Вирішує ваш оператор ГРМ (облгаз чи міськгаз)", - підкреслили у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка поскаржилася, що "Нафтогаз" "повісив" борг, що не існує: "Має подарувати 1500 грн?"

Також наш портал інформував, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що буде, якщо не передати показання електролічильника: всі споживачі повинні про це знати.