Групу туристів було заарештовано після того, як 18-річна дівчина заявила, що її зґвалтували кілька нападників.

Німка стверджує, що напад стався 13 липня вдень у Плайя-де-Пальма, Майорка, у готельному номері чоловіка. Шість підозрюваних, також німці, віком від 21 до 23 років, незабаром дадуть свідчення перед суддею. Дзеркало.

Офіцери в Пальма-де-Майорка, фото: Europa Press
Офіцери в Пальма-де-Майорка, фото: Europa Press

П'ятеро з них було заарештовано за кілька годин після того, як жінка повідомила владу про зґвалтування. Шостий гаданий злочинець, який спочатку намагався втекти від поліції, був заарештований пізніше того ж дня.

Жінка, яка відпочивала зі своїми друзями, була на пляжі Пальма із 20-річним чоловіком, якого вона зустріла на острові. 18-річна дівчина пішла назад до готелю чоловіка, але коли вони увійшли до номера, там було ще п'ять молодих німців, які випивали.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Постраждала сказала, що намагалася піти, але гурт не дозволив їй цього зробити. Вона стверджує, що одні чоловіки ґвалтували її, поки інші дивилися. Потім жінка повідомила про інцидент адміністратора готелю, який повідомив поліцію.

Готель, фото: Europa Press 2023
Готель, фото: Europa Press 2023

Її доправили до лікарні Сон Ллатцер. Агенти відділу у справах сім'ї та жінок Національної поліції розпочали розслідування.

Нагадаємо, що вчителька запропонувала 7-класникам втратити цноту на вулиці або в готелі: "Щоб...".

Раніше ми повідомляли, що жінки почали бійку під час польоту, літак довелося відправити не за курсом: "Пасажири благали їх...".

Також стало відомо, що 49-річна жінка заявила, що її хочуть усі чоловіки, поки не дізнаються про недолік: "Навіть якби ти мав 10".