Напевно, кожен із нас заморочений тим, де б дістати побільше грошей і бажано законним шляхом.

Звичайно ж, ніхто не скасовує того, що для цього простим смертним потрібно багато працювати, але чому б не спробувати допомогти собі в нетрадиційний спосіб. Нижче ми пропонуємо нашим читачам кілька грошових прикмет та трохи дивних ритуалів на багатство.

Багатство, скріншот: YouTube
Багатство, скріншот: YouTube

Киньте свої мрії у води можливостей

Одна з дивних прикмет пов'язана з ритуалом, що вимагає вудки та купюри невеликої гідності як наживка. Викидаючи цю купюру у вікно, ви скандуєте: "Лови великі гроші за маленькі гроші!"

Ритуал заміщення

У спробі позбавитися фінансових проблем, деякі езотерики пропонують хитромудрий ритуал заміщення. Виберіть побутовий прилад, будь то пилосос, плита або будь-який інший предмет, що потребує дбайливого догляду, та очистіть його з скрупульозною відданістю. Уявіть, що ви таким чином перехитрюєте Всесвіт і притягуєте фінансову достаток.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Пилосос, фото depositphotos
Пилосос, фото depositphotos

Збільшення номіналу

Коли потрібно певна сума грошей, пропонується унікальний метод. Озброївшись зеленою ручкою або олівцем і банкнотою, ви направляєте свого внутрішнього художника і додаєте нулі до номіналу доти, доки він не співпаде з бажаною сумою. Потім зберігайте цю «зачаровану» купюру у своєму гаманці або повісьте її вдома на видному місці як талісман ваших устремлінь.

Заряджені гроші

Інший незвичайний ритуал пов'язаний з використанням пальчикових батарейок та великої купюри. Укладіть кожну батарейку у священну валюту, дозволяючи їм купатися в її зарядженій енергії протягом цілого дня. Потім витратите "заряджені" гроші на враження, які подарують вам ейфорію та незабутні спогади.

Батарейка, фото з вільних джерел
Батарейка, фото з вільних джерел

Лапи кішки та фінансовий достаток

Цей чарівний ритуал пов'язаний із вашим пухнастим другом. Погладьте лапи своєї кішки або будь-якого іншого вихованця, прошепотівши: "Я почухає кішці лапи, щоб завтра були гроші". У цих ніжних відносинах утворюється симбіотичний зв'язок, що приваблює процвітання та фінансовий достаток у ваше життя.

Магічний банан

З безтурботним характером і непохитною вірою в успіх проведіть простий і грайливий ритуал. Мийте шкірку банана водою у тазі, ванній або будь-якій іншій ємності. Кажуть, що цей акт приваблює удачу та відкриває шлях до сприятливих перспектив.

банани
банани

Ритуал звільнення від бідності

Народний ритуал, що допомагає позбутися фінансових труднощів. Напишіть слово "злидні" на зовнішніх стінках великої картонної коробки. Потім увійдіть до меж цієї символічної «в'язниці» і займайтеся руйнуванням за своїм вибором. Знищивши коробку, ви символічно розриваєте ланцюги, що пов'язують вас із негараздами, і залишаєте позаду привид труднощів.

Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube
Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що платіжки "схуднуть" у два рази: топ найефективніших способів заощадити на воді.

Раніше ми повідомляли, що терміново продавайте, якщо ви не такі: нумерологи назвали, до яких квартир прилипає багатство.