Принцеса Шарлотта здійснила своє перше відвідування Вімблдона в неділю, приєднавшись до принцеси Кейт Міддлтон, принца Вільяма та принца Джорджа на центральному корті , щоб подивитися матч між Карлосом Алькаразом і Новаком Джоковичем.

Восьмирічна принцеса одягла чарівну блакитну сукню з воланами на рукавах від іспанського бренду Friki. Про це повідомляє Hello.

Один фанат у Twitter пропонує, що молода принцеса обрала саме цю сукню, щоб висловити свою повагу до Короля Іспанії Феліпа VI, який також був на матчі, щоб підтримати Карлоса Алькараза.

"Іспанська сукня від Марії, щоб вшанувати Феліпе", - написав користувач Twitter, вказуючи на те, що няня принцеси Марія придбала цю сукню для неї.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Король Феліпе знайшов час, щоб поговорити з принцесою Шарлоттою, спілкуючись із нею в королівській ложі – цікаво, чи похвалив він її за її милу сукню?

Фанати були захоплені розмовою двох членів королівських сімей. "Погляньте на обличчя Шарлотти, коли вона розмовляє з королем. Вона народжена для королівської посади", - пише один із користувачів.

Протягом матчу її вираз обличчя змінювалося від захоплення до напруги, відбиваючи знамениті спортивні реакції її матері принцеси Кейт.

Шарлотта також порадувала шанувальників королівської родини, коли привітала службового собаку на початку матчу, гладячи збудженого спанієля.

Нагадаємо, шеф-кухар Єлизавети II згадав, як "цікаво" вона їла фрукти: ви так навіть не куштували

Як повідомляв "Знай.uа", Кейт Міддлтон вже готова до "корони" - дружина принца Вільяма набагато жорсткіша за чоловіка

Знай.ua писав, Чарльз III вигнав кращу подругу покійної Єлизавети II, хоча та була для екскоролеви "всім"