Ціни на деякі продукти в Україні залишаються досить високими, тому їх можуть дозволити собі не всі покупці. Зокрема, йдеться про каву.

У липні місяці кава ще додала в ціні, згідно з даними порталу Мінфін. Крім цього продукту, супермаркети також оновили цінники на молоко та вершки. Так, станом на 17 липня кава Nescafe Gold подорожчала з 155,40 грн до 161,36 грн за 120 грам.

Дешевше її можна купити в Ашані за 152,10 грн, далі ціни тільки вищі. Новус і Варус – 154 грн, найдорожче у МегаМаркеті по 184,80 грн.

Ціни на каву, дані Мінфін
Ціни на каву, дані Мінфін

Водночас молоко торгової марки Простоквашине 1% піднялося в ціні до 39,73 грн за 900 мл. Яготинське 2,6%, навпаки, трохи подешевшало, до 38,32 грн. за 900 мл. Ціна залежить від вибору супермаркету. Найприємніші ціни зустрічаються в МегаМаркеті та Варусі – 34,90 грн та 36,20 грн відповідно.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Ціни на молоко, дані Мінфін
Ціни на молоко, дані Мінфін

Однак є добрі новини для любителів вершків. Продукт ТМ Простоквашино 10% став доступнішим з 24,32 грн до 23,13 грн за 200 мл. Цінник стартує від 21,40 грн у Варусі та досягає 24,86 грн у Метро. Стільки доведеться заплатити за пакування об'ємом 200 мл.

Ціни на вершки, дані Мінфін
Ціни на вершки, дані Мінфін

Раніше ми писали про те, що ціни дивують все більше: скільки в українських супермаркетах просять за свинину, курятину та сало

Як повідомляв Знай.ua, які продукти в Україні злетять у ціні вже в серпні-липні: експерти назвали дві причини

Також портал Знай.ua писав, що таких цін давно не було - 10 грн за кіло: у супермаркетах приємно подешевшали огірки та помідори