Українці можуть виявити у своїх скарбничках копійки невеликого номіналу, за які можна виручити тисячі гривень. Зокрема, серед нумізматів цінуються монети 25 копійок, які виводяться з обігу.

Які різновиди монет можуть принести чималі гроші, йдеться на порталі "Монети-ягідки".

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Серед нумізматів цінуються 25 копійок різновиду 5.1Даг 1992 року, який можна відрізнити за низкою особливостей. Наприклад, середній зуб тризуба округлий і товстий, а гурт гладкий і без насічок. Гроно №2 у формі тупокутного трикутника. Також потрібно звернути увагу на хвостик літери "Ї" - знизу він торкається літери "Н". Продати таку монету можна за ціною від 5 до 7 тисяч гривень.

Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"
Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

За 25 копійок 2003 року різновиду 1ЕАм можна отримати непогану надбавку до зарплати чи пенсії у розмірі до 2000 гривень. Особливою є ця монета тим, що карбувалась для річного набору НБУ, але його так і не випустили. Саму ж копійку відправили до обігу.

Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"
Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"

Цінність становлять також 25 копійок 1992 різновиду 4БАМ. Її можна відрізнити по опуклому щиту і втиснутому тризубці на реверсі. Знайти таку монету у скарбничці – значить заробити від 3 до 5 тисяч гривень.

Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"
Цінна монета. Фото: "Монети-ягідки"

Раніше портал Знай повідомляв, розбагатіти може кожен: українцям пропонують пристойні гроші за пам'ятні монети від НБУ.

Також наш портал інформував, українську монету можна продати за 10 тисяч гривень: як виглядає копійка.

Крім того, ми писали, від 1400 до 5000 доларів: нумізмати готові платити шалені гроші за українські копійки.