Кабмін за півтора року повномасштабної війни не зробив нічого, аби наблизити перемогу України. Про це заявив колишній радник глави Міністерства внутрішніх справ України Віктор Андрусів у своєму telegram-каналі.

Поки що вся Україна шокована масовими закупівлями нікому не потрібних барабанів і овочерізок у бомбосховища, машин і ремонту стадіонів, винні у всьому цьому сидять у Кабміні. Саме так вважає Віктор Андрусів і впевнений, що робити "антигероями" у цій ситуації місцевих голів не зовсім правильно.

Віктор Андрусів, фото: скріншот із відео
Віктор Андрусів, фото: скріншот із відео

"Винні сидять в Кабміні. Саме Кабмін був відповідальним за переведення економіки на військові рельси. Я більше року назад писав, що консолідований бюджет (національний +місцевий) має бути переглянутий за принципом "все для фронту, все для перемоги". Я розпинався і пояснював, що можна прожити рік без скверу, нової дороги тощо. Але професіонали були зайняті презентаціями для Лугано, а в цьому році для Лондона", - зазначив колишній радник голови МВС.

Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Віктор Андрусів додав, що зараз росія перевершує Україну у виготовленні ударних дронів у 5 разів, але показник можна було б покращити, якби гроші інвестували не у стадіони.

Раніше портал Знай повідомляв, у Львівській області хочуть спустити 2,5 млн доларів на реконструкцію стадіону: грошей немає, але тендер проводитимемо.

Також наш портал інформував, росіяни запустили конвеєр дронів, доки українці зливають мільйони на барабани, сковорідки та пам'ятники.

Крім того, ми писали, Київоблрада замовила годинник на півмільйона: золоте гравіювання та єдиний учасник тендеру.