Українців дедалі більше обурюють чиновники, які у розпал повномасштабної війни викидають сотні мільйонів бюджетних гривень на вітер. Про це свідчить реакція громадян у коментарях на Instagram-сторінці Сергія Притули, який оголосив новий збір на дрони для ГУР.

Поки мільйони українців вкладають сили у наближення перемоги та всіляко допомагають ЗСУ, перебувають чиновники, які фактично пускають гроші на вітер.

ЗСУ. Фото Генштаба
ЗСУ. Фото Генштаба

Так, Сергій Притула запустив новий великий збір на 120 мільйонів гривень на дрони для ГУР, які ще більше наблизять Україну до перемоги над російськими окупантами. Українці одразу ж долучилися до збору, але багато хто обурився ситуацією в країні. Поки прості люди збирають гроші, щоби підтримати захисників, деякі чиновники оголошують сумнівні тендери, які могли б почекати до закінчення війни та перемоги України.

Наприклад, на prozorro з'явився тендер на 117 мільйонів гривень, який міг би одразу закрити збір на дрони.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Тендер. Фото: скрін prozorro
Тендер. Фото: скрін prozorro

Проте чиновники вирішили витратити ці гроші на будівництво спортивного комплексу у Львівській області.

"Я підтримую і доначу. Але ми збираємо не так багато, як депутати крадуть", "Може, варто сказати львівським чиновникам, щоб перенаправили 90 лямів гривень з реконструкції стадіону для більш актуального спрямування зараз", - обурилися українці.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, у Львівській області хочуть спустити 2,5 млн доларів на реконструкцію стадіону: грошей немає, але тендер проводитимемо.

Також наш портал інформував, не купують дрони, а пиляють гроші? Харків знову обурює дивними тендерами.

Крім того, ми писали півмільйона гривень на 3D музей: чиновники знову пробивають дно, поки гинуть захисники.