Один із трьох найбільших мобільних операторів в Україні компанія "Vodafone", яка користується великою популярністю буквально серед мешканців усіх областей нашої країни, продовжує дарувати клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу незадоволений абонент заявив, що в компанії присутні шахраї, які, у змові, або використовують своє становище. А може, й сама компанія "розвела цей розсадник".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента рясного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Добрий день шановні відвідувачі та читачі цього сайту. Вас мабуть, як і мене привела сюди проблема. Сьогодні у мене був досвід з яким я ще не стикався. У мене викрали номер. Номер був перенесений на контрактну особу без мого відома на існуючий особливий рахунок 295433773084. Коли кинувся.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Номер півтора місяця офіційно придбали у компанії Водафон. Якийсь тупий експерт, у змові з шахраєм, вирішив у тиху перенести номер. А спроба обнулити банківські картки це вже шахрайство, з будь-якого.

Сьогодні звернувся до служби підтримки що вони сказали що це помилка була випадкова. Нічого помилка. Звернувся до кіберполіції. Подивимося, як швидко його мені повернуть. Я на інші, чи ще якісь пропозиції не згоден. Лише номер. Оператор має відповідати за своїх працівників. Я з їхньої вини півдня без зв'язку і завтра ще напевно.", - Розповів незадоволений абонент "Vodafone".

Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, українці з номерами Київстару скаржаться, що інтернет "згоряє" без використання: "Це п*здець...".

Раніше повідомлялося, "Яка самостійність": українці помітили, що з рахунків Lifecell безвісти пропадають 5 гривень.

Також, тепер платитимемо вдвічі дорожче: Київстар підвищив ціни на мобільний інтернет.