Багато хто знає про ретроградний рух планет і точно всі чули про ретроградний Меркурій. У фіналі цього літа та початку осені на нас чекає справжній фестиваль ретроградного руху небесних тіл.

У цей "фестиваль" входить і ретроградна Венера, яка розпочне свій рух уже 23 липня та закінчить аж 3 вересня 2023 року. Головний сенс будь-якого ретроградного руху — перегляд минулого досвіду та повернення до незавершених дій. Можлива й інша стратегія — пошук альтернативного рішення, якщо раніше це не вдавалося. Як же вплине ретроградна Венера цього літа на всі знаки Зодіаку? У цій статті ми розберемо негативні наслідки.

Венера: нове дослідження
Венера: нове дослідження

Овен

Овнам ретроградна Венера може принести складнощі у відносинах. Можливі конфлікти та непорозуміння з партнерами чи близькими. Рекомендується виявляти терпіння та уникати рішучих кроків у любовних справах до закінчення періоду ретроградності. Також варто бути особливо пильними у фінансових питаннях та уникати великих інвестицій.

Телець

Ретроградна Венера може спричинити розчарування в особистому житті Тельцов. Відносини, які здавалися міцними можуть стати об'єктом сумнівів. Важливо звернути увагу на свої почуття та емоції, бути готовими до обговорення проблем та непорозуміння у стосунках. Не завадить частка обережності у фінансових транзакціях та уникнення ризикованих інвестицій.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Близнюки

Ретроградна Венера може вплинути на комунікацію у Близнюків, викликавши непорозуміння та конфлікти з оточуючими. Їм слід бути особливо уважними до своїх слів та дій, щоб уникнути непотрібних проблем. Важливо також робити поспішних рішень у сфері особистих відносин і вступати у нові романтичні зв'язку.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Рак

У Раків ретроградна Венера може викликати деякі нестабільності у відносинах із близькими та можливі конфлікти у сімейному житті. У цей період потрібно бути більш терпимими та дбайливими до своїх близьких, уникати критики та конфліктів. Також варто бути обережними у фінансових питаннях та уникати великих покупок.

Лев

Венера у ретро-фазі може вплинути на фінансову ситуацію та спричинити нестабільність у доходах Львів. Важливо обмірковувати свої фінансові рішення та уникати ризикованих інвестицій у цей період. Також можуть виникнути деякі непорозуміння у відносинах, тому варто приділити увагу комунікації з партнерами та близькими.

Діва

Для Дів досить важкий період, пов'язаний з ретроградною планетою любові, оскільки вона керує їх знаком. Це може призвести до почуття недооціненості та невпевненості у собі. Важливо пам'ятати, що ці почуття є тимчасовими і вони пройдуть. Рекомендується звернути увагу на самооцінку та займатися саморозвитком. Не менш важливо уникати конфліктів у відносинах і бути терпимішими до інших.

Венера: нове дослідження
Венера: нове дослідження

Терези

Терезам планета може принести незадоволеність у відносинах з партнерами. Не забувайте, як важливо обговорити проблеми і непорозуміння, що виникли, а також не приймати рішення, засновані на емоціях. Будьте особливо уважними до своїх фінансів та уникайте ризикованих фінансових угод.

Скорпіон

Ретроградна Венера може вплинути на особисте життя та стосунки цього знака. Можливі конфлікти та непорозуміння з партнерами. Щоб успішно пройти період, вам потрібно бути більш відкритими для обговорення проблем і знаходити компроміси. Також варто уникати великих фінансових витрат та ризикованих інвестицій.

Стрілець

Для Стрільців ретроградна Венера може призвести до деякої нестабільності у відносинах та можливих непорозумінь із партнерами. Постарайтеся бути терпимими та обережними в комунікації. Також варто уникати конфліктів та остерігатися фінансових ризиків, особливо якщо вони не виправдані.

Сімейні конфлікти, скріншот: YouTube
Сімейні конфлікти, скріншот: YouTube

Козеріг

Ретроградна планета кохання може вплинути на фінансове становище Козерогів. Важливо обмірковувати свої рішення та уникати ризикованих інвестицій. Також можливі складнощі у відносинах з колегами чи партнерами з бізнесу, тому варто бути більш дипломатичними та терпимими.

Водолій

Водоліїв ретроградна Венера може призвести до розчарувань у відносинах та можливих конфліктів із партнерами. Важливо бути більш відкритими для обговорення проблем і готовими до компромісів. Водоліям не рекомендується купувати щось дороге.

Риби

Ретроградна Венера може вплинути на особисте життя Риб і усунення відносин. Зі свого боку ви повинні бути готові до обговорення проблем та компромісів. Також варто бути обережними у фінансових питаннях та уникати ризикованих інвестицій.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Нагадаємо про гороскоп на липень-2023 для всіх знаків Зодіаку: на Овнів чекають конфлікти, Львів - втручання, а Стрільців - відпочинок.

Раніше ми повідомляли, що остерігайтеся цих людей або допоможіть: хто із знаків Зодіаку має найгіршу карму.