Війна залишила багатьох українців без роботи. Також, в Україні підприємства всіх сфер провели багато скорочень персоналу для збереження бізнесу на плаву.

Але звісно, ​​не всі прагнуть залишати рідну країну, а гідну роботу знайти хочеться. Якщо ви випробували все, то можна попросити допомоги і у вищих сил, провівши невелике замовляння на хліб.

хліб
хліб

Це замовляння допоможе знайти грошову роботу.

У першій половині дня, (Місяць, що росте), купіть хліб (без решти), йдучи додому ні з ким не розмовляйте. Прийшовши додому, усамітніться в кімнаті, візьміть цілий хліб і наговоріть на нього вголос тричі, без запинок:

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Хліб-хлібчичок, ти всьому голова, всі тебе шанують, у пояс кланяються, радісно зустрічають. Так і я куди йду - там мене радісно зустрічають, привітають-приймають, на роботу запрошують, великими грошима нагороджують, та дякую кажуть, та ще прийти велять".

Потім розріжте хліб навпіл, половину згодуйте птахам, іншу половину з'їжте за обідом. Заздалегідь оберіть хліб такої величини, щоб його половину можна було з'їсти за один раз. Ділитись ні з ким не треба, залишати на потім теж.

Птахи, фото pxhere.com
Птахи, фото pxhere.com

Нагадаємо, що гроші ллються рікою, а допоможе в цьому відро і вода: замовляння для багатства і пошепки на те, щоб усе складалося.

Раніше ми повідомляли, що не врятувала шпилька та вовняна нитка: як "вилікувати" себе від пристріту без допомоги мольфарок.

Також стало відомо про сильне замовляння на багатство: цілителька Марія Федоровська розкрила секрет великих грошей у будинку.