Українці можуть отримати від 50 гривень і більше на покупку продуктів у мережі "АТБ" та постійну знижку у 5%. Дана пропозиція діє для клієнтів "Абанку", які виконають просту умову. Про це йдеться на сторінці фінустанови у Facebook.

Українці можуть заощаджувати на купівлі продуктів та навіть отримати пристойну суму на картку в рамках акції від "Абанку". Все, що потрібно - оформити карту "АТБ" у додатку "А24", у відділенні фінустанови або прямо на касі супермаркету. Пропозиція діє до 17 серпня.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

"Оформляйте картку та робіть першу покупку в магазинах АТБ від 100 грн і гарантовано забирайте на рахунок кешбеку 50 грн на наступні покупки. Запевняємо, 50 грн зайвими не будуть, а знижки 5% на товари з червоними цінниками будуть з вами тепер назавжди", - йдеться у повідомленні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Крім того, додаткові 50 гривень можна отримати, якщо запросити друга оформити аналогічну картку та ще 50 гривень, якщо він здійснить покупку в "АТБ" на суму від 100 гривень. При цьому кількість запрошень не обмежена, тому можна отримати пристойну суму для придбання продуктів.

Раніше портал Знай повідомляв, можна набрати цілий візок продуктів: українці з картками від "Ощада" отримають ексклюзивні знижки в АТБ.

Також наш портал інформував, 50 тисяч гривень на бензин: ПриватБанк приготував сюрприз для водіїв.

Крім того, ми писали, "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе як треба: кому пощастить.