Починається останній тиждень липня, який принесе різні настрої для кожного знаку зодіаку у цей період.

Комусь вдасться здійснити мрії та втілити плани в реальність, а іншим доведеться поборотися з низкою неприємностей. У цей період більшість людей будуть схильні конфліктувати, доводити свою думку, робити різкі вчинки та приймати непередбачувані рішення.

Овен

Овен
Овен

Спілкування та подорожі цього тижня тісно пов'язані з диктатом вашого его та з особистими цілями. Ваш спосіб життя відповідає вашим ідеям, які ви агресивно та успішно відстоюєте за кожної можливості. Зосередженість на своїх інтелектуальних устремліннях та самовираженні може допомогти вам досягти більш високих рівнів уяви та оригінальності. Скориставшись чужими ідеями та доповнивши їх власними, ви можете створити щось нове. Однак при цьому слід уникати свідомого чи підсвідомого присвоєння чужих ідей.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Цього тижня Тельцям нелегко вловитиме справжнє значення отриманої інформації. Спроби розібратися в ситуації призводять до замішання і викликають більше запитань, ніж відповіді. Можлива втрата ключів, друкованих матеріалів, документів та кореспонденції. Ідеї ​​та інформація піддаються осмисленню у містичному чи духовному плані. Інформація, яку ви вже отримали або тільки шукаєте, може стосуватися спіритуалізму, містицизму та окультизму. Іншими потенційними цілями вашої діяльності, спілкування та контактів у цей період будуть благодійні установи. Тиждень сприятливий для подорожей по воді або над водою.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюкам рекомендується уважніше стежити цього тижня за інформацією та ідеями, пов'язаними з самовладанням та силою волі. При цьому може з'явитися можливість, яка здатна привести до покращення психічного здоров'я та фізичної форми, удосконалення організаційних навичок, підвищення ефективності роботи та домашніх справ, зміцнення самодисципліни. Такі можливості не виникнуть самі собою, тому вам доведеться зайнятися пошуком інформації або методів, які допоможуть вам досягти влади над самим собою. Ймовірно, у процесі цих пошуків вам і здасться довгоочікуваний шанс.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви сприймаєте події дуже серйозно. Не намагайтеся читати між рядками у тому випадку, коли там дійсно нема чого шукати, не витрачайте час на пошуки прихованих мотивів оточуючих, коли їхні дії абсолютно невинні. Цінний час може виявитися втраченим. Спробувавши маніпулювати ситуацією або використовувати в особистих цілях чужу інформацію або ідеї, ви можете наразити на небезпеку власне становище або владу. Те саме відбудеться, якщо ви дозволите оточуючим поводитися аналогічним чином. Незважаючи на прикрі перешкоди, що виникають у цей період, при терплячому, розумному ставленні до того, що відбувається, можна досягти значного прогресу.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Спроби Львів впливати на людей та ідеї на цьому тижні виявляться марними. Вас збентежить потік інших думок та людей, які рухаються у протилежному напрямку. Ви прочитаєте або почуєте різні думки з певного предмета, але ці думки не узгоджуватимуться одна з одною і не вирішать ваших питань. Люди продовжуватимуть постійно змінювати свою думку, або ж це станеться з вами. Ніхто не погоджуватиметься з тією чи іншою ціною, запропонованою часом зустрічі чи найкоротшим шляхом для досягнення мети. Спроби вивчати чи навчатися у цей період будуть у найкращому разі скрутні.

Діва

Діва
Діва

У Дів напевно виникне прагнення набувати все, що потрапить на очі, і добиватися прихильності тих, до кого вас тягне. Посилиться прагнення до фізичних задоволень, потяг до музики, літератури та краси у всіх її проявах. У ці дні спільні зусилля з партнером чи союзниками полегшать вашу роботу, навіть якщо її важко буде назвати приємною. Вас залучать гарні автомобілі. Якщо в цей період ви робите подорож, зростаючий потяг до комфорту може спонукати вас купити квитки в перший клас. Агресивні схильності, якщо вони є, можуть бути нівельовані елегантністю, шармом та доброзичливістю з боку оточуючих.

Терези

Терези
Терези

Цього тижня Терези більш повно усвідомлюють унікальність свого світу. На вас чекають незвичайні, нетрадиційні контакти, романтичні зустрічі, пропозиції партнерства, зміцнення інших спілок. Організаторська діяльність може спонтанно спричинити світські події. Ви маєте можливість стати частиною цілого, і в той же час зберегти індивідуальність. Ймовірно, у своїх судженнях і діях стосовно оточуючих ви керуватиметеся ідеями рівноправності. Ці гуманістичні ідеї зустрінуть підтримку та схвалення.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Нинішні обставини пробуджують у Скорпіонах дух суперництва. Якщо ви не виявите надмірну агресію і не допустите того ж з боку оточуючих по відношенню до вас, то у вас з'явиться шанс пережити пригоду, зазнавши при цьому збудження та припливу життєвих сил. Приплив енергії допоможе вам впоратися з безліччю завдань, у тому числі позбутися стресу, завершити незакінчені справи, встановити спілкування з представниками протилежної статі. Не слід дуже бурхливо реагувати на образи; у гонитві за задоволеннями або в запалі помсти не переоцінюйте своїх сил, докладайте зусиль лише у потрібному напрямку.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Існує ймовірність упустити ідеальні обставини для досягнення досконалості та отримання задоволень. Ви будете більш схильні до грубої лестощів і напевно зазнаєте розчарування, тому не варто в цей період укладати угоди або брати участь у справах, пов'язаних зі спілкуванням, романтичними захопленнями чи юридичними питаннями. Хоча на початку суспільної діяльності або романтичних відносин можливі труднощі, але в результаті все складеться благополучно для всіх зацікавлених осіб. Єдиною реальною небезпекою, яку ви можете наразитися на цьому тижні, буде побічна реакція на медикаменти або алкоголь.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Козерогам протягом тижня можна не побоюватися прикрих обставин. Люди потягнуться до вас, як ви до них. Ситуації, які ви створите самі, будуть не менш приємними, ніж ті, в яких ви опинитеся випадково. Вас навіть турбуватиме, що все йде надто гладко. Якщо як стимул вам потрібні суперництво або агресія, очікувати їх не слід. Якщо ж ви випадково опинитеся в неприємній ситуації, вона закінчиться для вас благополучно. Успіх супроводжує діяльність, пов'язану з модою, дизайном та мистецтвом.

Водолій

Водолій
Водолій

Взаємини з представниками іншого покоління, особливо з молоддю, напевно виявляться для Водоліїв напрочуд приємними і навіть стимулюючими. У цей час оточуючі тягнуться до вас, залучені рисами, характерними для вашого зодіакального знака. Ви можете досягти успіху в діяльності, пов'язаній з антикваріатом, історією та технікою. Слід очікувати прагнення рівності та справедливості. Обстановка сприятиме співробітництву, дипломатії та дружньому положенню, а весь період стане сприятливим для дружби, організаторської та групової діяльності.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Ваші цінності суперечать цінностям інших людей або принципам представників іншого соціального шару. Цей період є несприятливим для участі в організаційних зборах, світських подіях або для зустрічей з друзями. Але навіть якщо ви і опинитеся в цей час у компанії не з власної волі, вам все одно буде неприємно перебувати поряд з тими, з ким ви повинні спілкуватися. Прокидається упередження - можливо, і у вашій душі. Спокуса судити багатьох з гріхів одного може ускладнити взаємини настільки, що виправляти їх буде марно, принаймні цього тижня.

Нагадаємо, що ретроградна Венера з 23 липня, небезпеки чатують на всі знаки Зодіаку: Овнам конфлікти, Дівам невпевненість.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на липень-2023 для всіх знаків Зодіаку: на Овнів чекають конфлікти, Львів - втручання, а Стрільців - відпочинок.