Тарологиня Олена Бюн розповіла, чи підвищуватимуть ціни на комунальні: олігархи намагатимуться обдерти людей до нитки

Олена Бюн
Олена Бюн

Тарологиня Олена Бюн дала прогноз щодо того, з якими проблемами українці можуть зіткнутися цієї зими у новому опалювальному сезоні. Астроекспертка зробила розклад на картах Таро, і ось що він показав: країна-агресор намагатиметься перешкодити опалювальному сезону. Насамперед, росіяни знову намагатимуться створити нам блекаути. Олена втішає українців, і говорить про те, що новий сезон опалення пройде легше ніж попередній. Ведуча запитала, чи варто цим нашим громадянам переживати за підвищення тарифів цієї зими. Тарологиня розповідає, що олігархічна верхівка, якій належать компанії комунальних послуг, маю велике бажання суттєво підвищити ціни.

Фейкова соціальна допомога: у Мінсоцполітики терміново попередили українців

Фейкова соцдопомога. Фото: скрін youtube
Фейкова соцдопомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Українці можуть отримати фінансову допомогу від багатьох благодійних організацій, і цим активно користуються шахраї. Вони розповсюджують інформацію про фейкову соцдопомогу з метою виманити особисті дані. У відомстві зазначили, що зловмисники працюють у популярних месенджерах та пропонують українцям отримати нібито соціальну допомогу. Бажаючим пропонують перейти за посиланням та ввести дані мобільного банкінгу для отримання грошей. Шахраї використовують фішингові сайти, що імітують найпопулярніші українські банки.

Вже з 1 серпня: "Ощадбанк" змінює тарифи на популярну послугу, до чого готуватися українцям

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Ощадбанк" - один із найбільших банків країни, який постійно розвиває сервіси та перебуває на зв'язку з клієнтами, щоб враховувати їхні пропозиції та невдоволення. Так, цього разу до фінустанови звернувся незадоволений українець, якому надійшло повідомлення про підвищення тарифів на послуги з 1 серпня 2023 року. Співробітник "Ощаду" відповів чоловікові та не спростував інформацію. Він порекомендував підключити безкоштовні push-сповіщення або повідомлення на email, якщо нові ціни не влаштовують.

Дорого, й дешевше не буде: українців шокували нові ціни на кавуни та дині

Кавуни та дині, скріншот: YouTube
Кавуни та дині, скріншот: YouTube

Цінники на кавуни в супермаркетах на 29% вищі, ніж у другій половині липня 2022 року, а дині продаються на 15% дорожче. При цьому надалі цінники навряд чи зміняться на краще для покупців бік. Столичні супермаркети в середньому продають кавуни по 39,99 гривні за кілограм, що практично на третину вище за ті ціни, що були минулого року. Дині пропонують у середньому по 89 гривень за кілограм, що на 15% перевищує цінники 2022 року. Фахівці зазначаються, що така цінова тенденція пов'язана з повномасштабною війною та її наслідками. Швидше за все, навіть із початком сезону, вартість кавунів та динь не порадує українців.

Маша Єфросиніна стала на захист Горбунова та розгнівала українців: "Люди по копійці збирають на дрони"

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Відома українська телеведуча та засновниця благодійного фонду Маша Єфросиніна спровокувала хвилю гнівних коментарів від українців, опублікувавши пост про те, як важливо зараз бути об'єднаними та не зважати на тих, то "сильно налажав". Такий пост Маша опублікувала, як відповідь, однак не прямим текстом, на гучний скандал з Юрієм Горбуновим, збирався у пік війни зняти серіал "смт Інгулець" на 33 млн гривень, на кошти платників податків. Зірка вважає, що українське супільство завершило фазу фантастичного єднання, яке ми всі спостерігали на початку повномасштабного вторгнення, та перейшли у фазу "тотального психологічного занепаду суспільства, який спричинятиме внутрішню ворожнечу та розпад єдності".