На думку Макса Гордєєва, пророцтва якого часто збуваються, все буде горіти й "летіти", це стосується абсолютно всієї влади у рф, зокрема й Кремля.

Українці невзмозі витримати очікування нашої перемоги, прагнуть дізнатися, яким є наше майбутнє, та що чекає нашого ворога. Екстрасенс Макс Гордєєв, який віднедавна називає себе мольфаром, розклав карти Таро, щоб дізнатися, ким буде наступник путніа. Про це Гордєєв розповів у ефірі "Ранку у Великому Місті".

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

В інформаційному полі обговорюють, хто змістить путіна на "троні". За словами Макса Гордєєва, імовірність того, що Михайло Мішустін, прем'єр-міністр, росії буде президентом – нульова.

Щодо того, чи буде Мішустін президентом Гордєєв заявив:

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Такого ніколи не буде. Сьогодні досить часто трапляється карта Вежі, тож це дуже добре. Вона вказує на те, що на Росію скоро чекає розвал", – заявив Гордєєв.

мішустін. Фото: скриншот YouTube
мішустін. Фото: скриншот YouTube

Він зазначив, що з Мішустіним щось трапиться. На думку Гордєєва, невдовзі в росії відбудуться значні події, які неможливо буде зупинити, там все буде розвалюватися.

Нагадаємо, ми писали, що Віктор Медведчук продовжує заробляти в Україні завдяки агрохолдингу: санкцій, як і не було.

Як повідомляв "Знай.ua" мольфар поділився пророцтвом про звільнення Криму, окупантам час тікати.

Також "Знай.ua" інформував, Айа розповіла про майбутнє українців, хто приведе до перемоги.