Серед українців стрімко та відчутно зростає попит на цукор, сіль та оцет, бо літо – це сезон консервації. Без цих продуктів неможливо приготувати смачні заготівлі на зиму.

Незважаючи на підвищений попит, у супермаркетах ціни на цукор, сіль та оцет залишаються стабільними, а деякі з них навіть пропонують приємні знижки.

Так, у мережах Сільпо є можливість купити оцет із 55% знижкою, тобто всього за 9,69 грн за пляшку. Далі вартість тільки зростає, у Форі продукт коштуватиме 11,99 грн за 750 мл, а у Варусі 16,90 грн за 950 мл. Метро та АТБ пропонує оцет за ціною 17,90 грн, а в Ашані діє 11% знижка, тому вартість складає 18,50 грн.

Ціни на оцет у супермаркетах, скріншот
Ціни на оцет у супермаркетах, скріншот

Найдешевше кілограм цукру можна купити в мережі Новус – 32,79 грн. В інших супермаркетах ціни трохи вищі – у Варусі та Ашані від 34,40 грн/кг, в ЕКО Маркеті – 34,90 грн/кг, в УльтраМаркеті – 43,20 грн/кг. А ось у Форі цукру у мішку коштує 29,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціни на цукор у супермаркетах, скріншот
Ціни на цукор у супермаркетах, скріншот

Йодовану сіль зазвичай не використовують для консервації, але вона все ж таки є в наявності по 6,99 грн/кг у Форі. Найдешевшу кам'яну сіль можна зустріти у Варусі – 16,70 грн/кг. Продукт в Ашані коштуватиме 18,20 грн/кг, а в Новусі — 18,49 грн/кг.

Ціни на сіль у супермаркетах, скріншот
Ціни на сіль у супермаркетах, скріншот