Вищий антикорупційний суд звільнив від кримінальної відповідальності народну депутатку від фракції "Слуги народу" Ольгу Саладуху.

ВАКС закрив справу через те, що нардепка розкаялась.

"Звільнити Ольгу Саладуху від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, на підставі ст. 45 КК України, у зв'язку з дійовим каяттям. Кримінальне провадження за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, закрити", – йдеться в рішенні суду.

Ольга Саладуха. Фото: Youtube
Ольга Саладуха. Фото: Youtube

Раніше НАЗК вказувала, що 3 листопада Солодуха купила автомобіль Range Rover Sport 2011 року за 20 000 грн. Хоча за даними експертів така такий автомобіль коштує 619 680 грн. Вже 30 травня поточного року "слуга народу" продала цей автомобіль, але вже за ринковою вартістю 637 000 грн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Національне агентство з питань запобігання корупції провело перевірку декларації депутатки верховної ради від "слуги народу" Ольги Солодохи та виявили, що вона не задекларувала подарунок у вигляді недобудованого житлового будинку під Києвом площею 170 м² та вартістю понад 3 млн грн.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що колишньому голові Міноборони Гриценку нагадали тотальний розвал армії: втратили сотні одиниць техніки та зброї.

Як повідомляв "Знай.ua", влада у містах продовжує дивувати замовленнями на багатомільйонні закупівлі.

Також "Знай.ua" інформував, військком-олігарх Борисов "заробив" за час війни 188 мільйонів: винним себе не вважає.