Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро на червень 2023 для знаків зодіаку Козеріг, Водолій, Риби.

Езотерик визначила трьох знаків Зодіаку, яким неймовірно пощастить з фінансами у серпні.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Козеріг

У серпні у Козерогів буде багато роботи, замовлень, клієнтів. Ви будете заробляти гроші та будете дуже зайняті справами. Вашу роботу визнають і оцінять. Можливе навчання новій професії: отримання сертифіката. У майбутньому нові навички принесуть прибуток.

Козеріг
Козеріг

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також Козерогам випала карта Маг Таро, що говорить: "Я можу, я знаю як, я йду до своєї мети".

9 пентаклів хороша фінансова карта. Але не радить купувати дорогі речі, поки Венера та Меркурій будуть ретроградними.

Водолій

9 жезлів — карта завершення, кульмінації. Ви ухвалите якесь рішення, отримаєте результати роботи. Це карта перемоги: ви зможете відстояти свої кордони, переконання і досягти бажаного.

Водолій
Водолій

Водоліям також випала карта Закохані. Це карта успіху не лише у романтичних справах, але й у фінансовій сфері. Також ця карта хороша для ділового співробітництва, укладення угод, підписання договорів.

Риби

На вас чекає свято, радісна подія, народження дитини, весілля, виконання бажання. До речі, святкувати весілля в серпні можна, а розписуватися не варто, поки Венера не розвернеться в прямий рух.

Сузір'я Риб, скріншот: YouTube
Сузір'я Риб, скріншот: YouTube

10 пентаклів хороша фінансова карта. Ви отримаєте прибуток, гроші за проект, гроші від батьків. Якщо ви щось продаєте, то угода буде дуже вигідною. Ви отримаєте велику суму.

Нагадаємо, ми писали, що українці зазнають потужного удару по головах: магнітна буря накриє вже 25 липня

Як повідомляв "Знай.ua", безхребетні та нерішучі чоловіки за знаком Зодіаку: матусі навіть після 40 років їм слинки витирають.

Також "Знай.ua" інформував, покупки, подорожі та вінчання: детальний Місячний календар на серпень 2023 року.