Попри те, що йде війна, і ворог обстрілює українські міста, не у всі укриття можна потрапити.

Черговий кричущий випадок стався у Житомирі 26 липня. Про атаку ракетами та дронами було відомо за п'ять годин до атаки. Одначе не всі укриття були відчинені. У тг-каналах залили відео, на якому житомиряни марно намагаються заховатися в укриття, під час того, як лунає сирена і вибухи.

Люди стукають і у вікна, і у двері. Укриття у 14 ліцеї - закрите. В той час, як в Житомирі лунають вибухи. — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що про атаку стало відомо о 13:49, і мерам міст було вдосталь часу, щоб дати наказ відчинити всі укриття.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Найсумніше, що наприкінці травня мер Житомира вже "обіцяв" покарати за закриті укриття та анонсував будівництво великого сховища для житомирян. Проте, за укриття нічого не відомо, а от на утриманні доріг Житомирської області могли зекономити 140 млн грн, але обрали "своїх".

Закрите укриття Житомир. Фото: Telegram
Закрите укриття Житомир. Фото: Telegram

Нагадаємо, ми писали, що ненависні українцям евакуатори незабаром можуть зникнути: міська влада більше не зможе набивати кишені.

Як повідомляв "Знай.ua" яким буде навчальний рік для українських школярів у 2023-2024 роках: дітей повернуть за парти за однієї умови.

Також "Знай.ua" інформував, укриття в Києві за 1,7 млн з "таємним ходом" та без світла: гроші просто розпиляли?