Редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко розповів про обурення українців щодо нововведення "УЗ".

Пов'язано воно з тим, що квитки на рейси далекого сполучення (Україна-Польща) повернути просто не вийде і вони згорять. А все через те, що таким чином компанія просто хоче боротися з дефіцитом поїздів до сусідської країни, змінивши спеціальну процедуру повернення.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

"Побачивши схему перепродажу, залізничники не ліквідують її, не закривають можливість перекупу щойно зданих квитків. Ні, в УЗ вибрали інший, максимально безглуздий і деструктивний шлях. Там просто заборонили повернення квитків в онлайні. Тепер - тільки особисто, тільки в Україні, і лише у міжнародній касі", - зазначив він.

Тому, якщо людина раптом перебуває на території Європейського Союзу, і яка змінила плани при поверненні в Україну — повернути квиток просто не вийде.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Цього не можна зробити навіть у маленькому українському місті... треба витрачати гроші та їхати до обласного центру. До міжнародної залізничної каси.

"Квитки згорятимуть. Тепер на нічних поїздах до Польщі гарантовано будуть вільні місця. А провідники зможуть комфортно продавати їх "наліво", - сказав Сидоренко.

Нагадаємо, мамкін фотошопер, жаба-кодер та ждун-аналітик: "Укрзалізниця" розповіла, як українців обдурюють аферисти

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" готова повертати клієнтам гроші за поїздки, але з "особливістю": кешбеку будуть раді всі

Знай.ua писав, "Укрзалізниця" почала блокувати облікові записи: в чому причина