Єлизавета II має певні модні уподобання, які формувалися довгі роки. Але для Її Величності одяг та аксесуари - це не тільки те, що виділяло її з натовпу людей.

Деякі речі та аксесуари можуть бути таємними сигналами, які Корольова передала своїм помічникам.

Королева Єлизавета, скріншот: TikTok
Королева Єлизавета, скріншот: TikTok

Наприклад, якщо під час світської розмови Корольова перекладала свою сумочку з однієї руки до іншої, таким чином вона хотіла швидше закінчити розмову, і просила помічників допомогти їй ввічливо піти.

Єлизавета II любила як стильні, а й функціональні образи. На це витрачалося багато часу, тому Корольова планувала їх заздалегідь.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Шанувальники королівської сім'ї одного разу побачили прихований сенс у тому, що сама Корольова ніколи не бачила свого гардеробу повністю.

А королівський ексдворецький Пол Баррелл розповів Yahoo's Royal Box, що кожного ранку помічники Її Величності здійснювали певний порядок дій для того, щоб Королева могла визначитися з вбранням цього дня. І до речі, за його словами, "приносили одяг униз, оскільки всі його речі зберігаються на верхньому поверсі".

"Вранці людина, яка відповідає за її гардероб, приносила їй ескізи двох нарядів, до яких приколото невеликі зразки тканини з яких зроблено ці речі, щоб Королева могла дізнатися - це шовк, бавовна чи шерсть", - говорив Підлога Баррелл.

"Потім те вбрання, яке обрала Корольова, спускали зверху вниз", – додає він.

І потім уже помічники допомагали Єлизаветі II переодягнутися і довести її образ до досконалості.

Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram
Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram

Нагадаємо, що шеф-кухар Єлизавети II згадав, як "цікаво" вона їла фрукти: ви так навіть не куштували.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова побувала на похороні Єлизавети II у Лондоні і напала на росіянина: "Години 5 чекали на цей катафалк".