Мережа підірвала карикатура, де зображено "ліквідованого" президента рф, диктатора володимира путіна.

Фото опублікував художник Альоша Ступін на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

путін, скріншот: Telegram
путін, скріншот: Telegram

"Mission Complete", – йдеться у підписі до повідомлення.

Зазначимо, що на самому фото зображено українського спецназівця, який, власне, і "ліквідував" путіна. Один із пострілів влучив у голову, інший у п'яту точку. Це стало причиною їдких глузувань з боку користувачів. Користувачі мережі не оминули провокаційну посаду своєю увагою і взялися коментувати карикатуру.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"За мотивами цієї події можна було б запиляти плед у горошок над Кремлем", "Там у ж*пу застрелений Путін лежить", "Яка краса, навіть зберегла собі в галерею", "Є така традиція, у полковника черешок від лопати має стирчати ", "А контрольний у його улюблених стрічкових глистів", "Контрольний у ліву сідницю", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що "Шойгу, Герасимов, де шматок мосту?": мережу підірвали мем та жарти про Кримський міст. Українці ще раз продемонстрували чудове почуття гумору, навіть попри війну.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Єрмак розповів про деталі переговорів Зеленського з путіним: "Можна говорити про якусь дипломатію". Керівник ОП поділився, у якому разі можливі переговори з путінською росією.

Також стало відомо, що астрологиня розкрила, чи вдасться ворогові захопити українські міста. Чи стане Бахмут останнім знищеним українським містом.