Українець поскаржився, що Monobank блокує можливість розрахунку карткою "Є-відновлення". Про це він розповів на порталі Мінфін.

Клієнт Monobank стверджує, що фінустанова блокує можливість розрахунку карткою "Є-відновлення", через що ремонтні роботи в будинку призупинилися.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

"Монобанк заблокував можливість розрахунку карткою "Є-відновлення". Звернення до служби підтримки не дають результату, ні клієнта, ні продавців, просто стандартні відписки. Два тижні вже не можу розрахуватися за вхідні двері, за цей період модель подорожчала в ціні на 1500 грн", - обурився клієнт.

Чоловік запевнив, що всі умови програми виконані, але банк зі свого боку не дає здійснити оплату. При цьому картки Є-відновлення, оформлені в інших банках, функціонують без проблем.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Всі умови програми є – відновлення виконано і з боку клієнта і з боку продавців, йде блокування саме з боку банку. У цих магазинах без проблем розраховуються картками "є-відновлення" інших банків. То якого біса, Монобанк?", - зазначив він. українець.

Скарга на monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував уже з 1 серпня: "Ощадбанк" змінює тарифи на популярну послугу, до чого готуватися українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".