Сильно змінена зірка сайтів для дорослих з ніком Марія Магдалина зайшла на свою сторінку в соцмережі, щоб поділитися кількома знімками крихітного бікіні.

Відповідну публікацію Марія Магдалина оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Дуже популярна зірка, яка відома як володарка "найпухлішої в*гіни у світі", звернулася до своїх шанувальників, щоб поділитися кількома відвертими знімками на пляжі. Її фанатам це сподобалося, оскільки вона продемонструвала свої "принади" у відвертих купальниках. Однак деякі були спантеличені, коли один з її шанувальників вирішив назвати Мері, яка відкрито заявляє про свою любов до пластичної хірургії, "природної красунею".

Шанувальник вирушив до розділу коментарів, щоб написати на одному з її знімків: "Моя улюблена природна краса".

Популярні новини зараз
В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Одна людина запитала: "Ви дійсно сказали "природна"?"

Крім покращення своєї піхви, модель також раніше потрапляла в заголовки з іншими надмірними процедурами. Вона також публічно заявила, що хоче зробити "ніс Барбі" та операцію "котячої вічка".

Повідомляється, що за останні п'ять років канадська зірка мала три операції зі збільшення грудей, три операції по бразильській підтяжці сідниць, видалення жиру на щоках, наповнення стегон, 20 стоматологічних вінірів і кілька наповнювачів для губ.

Нагадаємо, що закохані хотіли відсвяткувати заручини на скелях, але лише одна секунда змінила все: "Ми випили...".

Раніше ми повідомляли, що дівчина живе у "селі" і літає 300 км , щоб забрати їжу з ресторану: навіть магазину поряд немає.