У Покрові Нікопольського району правоохоронці склали адміністративні протоколи на чоловіка, який не посоромився та оголеним купався у фонтані.

Інцидент стався 23 липня о 13 годині дня. Один із місцевих жителів повідомив у відділення поліції №2 Нікопольського РУП про чоловіка, який знаходиться у центрі міста, у фонтані, без одягу.

Правоохоронці оперативно виїхали на місце події, спробувавши так би мовити "припинити правопорушення". Проте 27-річний чоловік не реагував на зауваження копів, скоївши акт опору, намагаючись напасти на одного з патрульних.

Ситуація вимагала термінової реакції, адже присутні в центрі міста були свідками непристойної поведінки, яка порушувала громадський порядок та моральні норми. У якийсь момент його все ж таки вдалося затримати і доставити до відділу поліції, щоб з'ясувати всі обставини.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Варто зазначити, що тепер йому загрожує або штраф, або арешт строком до 15 діб, оскільки на нього склали два адмінпротоколи за ст. 185 (не підкорення вимоги поліцейського) та за ст. 173 (дрібне хуліганство).

"А повістку не вручили? Такий махач... ти що... тільки нашим допомога на нулі", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, брали хабарі від 9000 до 55000: поліція влаштувала масштабні облави на військкомів.

Як повідомляв "Знай.uа", копи змусили 13-річну дівчинку "приманити" ґвалтівника, але не змогли її врятувати

Знай.uа писав, останні слова засудженого до смерті вбивці заледенили душу охоронців: "Бог воскресив, тому я врятований"