Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" запускає акцію, у рамках якої українці можуть сплачувати за доставку на 25% менше. Хто і на яких умовах може отримати знижку, повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" надає послуги мільйонам українців по всій країні, доставляючи пенсії, субсидії та, звичайно, посилки. Для клієнтів регулярно запускають вигідні акції, які допомагають заощадити.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Так, з 1 серпня поштовий оператор разом із Visa запускає нову акцію, в рамках якої українці зможуть заощадити 25% на оплаті за доставку посилок. Однак, для отримання знижки доведеться дотриматись однієї простої умови - оплатити послуги транспортування карткою Visa.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Кожен одержувач, який розрахується за доставку карткою Visa, автоматично отримає знижку 25% на цю доставку. Все дійсно так просто! Пропозиція діятиме з 1 по 31 серпня 2023 року для власників усіх карток Visa", - йдеться у повідомленні компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрпошта" запровадила нові тарифи на доставку: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, клієнти "Нової пошти" можуть отримати 150 гривень на доставку: що потрібно зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пасажирам "Укрзалізниці" готові платити від 3 тисяч гривень: безкоштовно проїхався та отримав допомогу.