В Індії живе Нукала Котешвара Рао зі штату Андхра-Прадеш, який їсть землю вже багато років. Вперше чоловік спробував ґрунт, коли йому було 28 років.

Про це повідомляє Newsflare.

Так стало відомо, що в Індії живе неймовірна людина, яка вже 20 років їсть землю і залишається живою. 48-річний Нукала Котешвара Рао почав вживати ґрунт, коли йому було 28 років.

Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео
Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео

Чоловік зізнається, що час від часу влаштовує собі дні, коли повністю відмовляється від звичної їжі та їсть лише землю. Чоловік зазначає, що "дієта" не зашкодила його здоров'ю, незважаючи на тривалість такого "живлення".

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Зараз через багато років чоловік і не згадає, чому почав їсти землю і як це йому допомагає. Але він упевнений, що поки що не має наміру відмовляються, від такого незвичайного "раціону" харчування".

Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео
Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео

Поїдання землі називається геофагією чи землеїденням і поширене у багатьох країнах. У Габоні, Камеруні та Екваторіальній Гвінеї їдять глинистий мінерал каолініт, приправлений перцем та кардамоном. У Гаїті втамовують голод пиріжками із бруду із сіллю та овочами. Індонезійське блюдо ампо печуть із ґрунту з рисових полів. Найчастіше землею харчуються жінки, особливо під час вагітності.

Нагадаємо, що закохані хотіли відсвяткувати заручини на скелях, але лише одна секунда змінила все: "Ми випили...".

Раніше ми повідомляли, що чоловікові на День Народження подарували лотерейний квиток і він виграв величезну суму: так важко повірити.