Водій вантажівки з Лос-Анджелеса, що народився з двома статевими органами, розповідає про своє незвичайне інтимне життя, говорячи, що кільком його коханкам подобалося, що в нього "їх" кілька.

Чоловік, на прізвисько "Танк", страждає на дифалію, генетичну аномалію, при якій чоловік народжується з двома органами нижче живота. Про це повідомляє New-York Post.

За даними Національного інституту охорони здоров'я, це захворювання неймовірно рідкісне і, за оцінками, торкається менше 1000 чоловіків та хлопчиків у Сполучених Штатах Америки. Танк розповів, що його відправили до центру тримання під вартою для неповнолітніх після того, як у віці 12 років його засудили за ненавмисне вбивство. Танк був незайманим до свого визволення з-під варти у віці 24 років і мав намір максимально використати свій зайвий орган після визволення.

"Жінки не вірять, коли я кажу їм, що у мене два статеві органи, але потім я відвожу їх до кімнати і даю можливість це побачити", - зазначає він.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Він також зазначив, що він може "закінчити одночасно", навіть якщо використовуватиме лише один із органів. Але здебільшого додатковий "подарунок долі" дуже заважає йому в спальні. Бо використовувати один із них під час інтиму — складно, а два — може бути боляче. Тож він вирішив зробити операцію.

Нагадаємо, закохані хотіли відсвяткувати заручини на скелях, але лише одна секунда змінила все: "Ми випили..."

Як повідомляв "Знай.uа", копи змусили 13-річну дівчинку "приманити" ґвалтівника, але не змогли її врятувати

Знай.ua писав, дівчина живе в "селі" і літає 300 км, щоб забрати їжу з ресторану: навіть магазину поряд немає