Для трійки знаків Зодіаку перша кількість останнього літнього місяця принесе великі зміни на життєвому шляху. Так, у вівторок, 1 серпня, о 20:33 за Києвом відбудеться повня, яка отримала назву "осетрова".

На думку астрологів, ця подія впливає майже на всіх представників зодіакальної палітри. Проте великі зміни Місяць принесе лише Тельцям, Лева та Водоліям.

Про це розповів один із українських астрологів, який постійно ділиться свіжими гороскопами у мережі YouTube.

Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube
Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube

Сузір'я Тельця

Повня допоможе вам опинитися в так званому стані потоку і проявити себе з кращого боку. Проте астрологи закликають уникати вигоряння та радять спиратися на свої сили. Ви відчуєте потребу показати світові свої таланти, проте якщо ваші рішення будуть засновані виключно на егоїзмі, нічого хорошого це не дасть.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube
Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Ваш емоційний стан у цей місяць буде нестійким. З'явиться шанс поглянути на свої стосунки та прийняти з цього приводу важливі рішення. Ситуація в особистому житті може загостритися. Астрологи рекомендують звернути увагу на тих, хто по-справжньому цінує вас.

Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube
Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube

Сузір'я Водолія

Серпнева повня допоможе вам пізнати себе і зрозуміти свої глибинні бажання. Останній місяць літа стане періодом трансформації. Доведеться бути більш чеснішими та вразливішими.

Нагадаємо, глибокий вдих і лише потім реакція: астрологи назвали знаки Зодіаку зі сталевими нервами.

Раніше повідомлялося, екстрасенс проаналізував слова Резнікова про перемогу у 2024-му році: чого чекати українцям.

Також, унікальний гороскоп Таро: названо три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.