Хтива пара була знята на плівку, що ніби займається сексом в автобусі, що викликало шок у пасажирів.

Пара, що страждає від гормонів, була знята на задньому сидінні служби National Express в Уест-Мідлендсі, коли вона проїжджала повз розважальний центр Northfield в Бірмінгемі. Жінка була помічена, підстрибуючи вгору і вниз на чоловіка, в той час, як інші стривожені пасажири намагалися відвести погляд.

Автобус. Фото: скріншот youtube
Автобус. Фото: скріншот youtube

У відео, яке тепер стало вірусним, розміщеним у соціальних мережах, можна почути, як переляканий свідок, що стоїть на вулиці під автобусом, неодноразово повторює "Що?"

Відеозапис був озаглавлений "Середня поїздка на автобусі по Бірмінгему", за якою слідував смайлик у вигляді черепа, і були слова "що таке Нортфілд?" за яким було кілька знаків запитання, розміщених у кліпі.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Люди поспішили розкритикувати пікантну пару та прокоментували, що пара має "зняти номер у мотелі".

Один написав: "У неї є квиток на поїздку, і їй байдуже".

Інший втрутився: "Уявіть, якщо вона щойно зустріла його і завагітніє... Казкова романтична історія, яку треба розповісти дитині... Зачатий в автобусі, що проїжджав повз торговий центр Northfield серед білого дня".

"Полуничка" в автобусі, кадр з відео
"Полуничка" в автобусі, кадр з відео

Нагадаємо, що чоловік зник, але через 4 дні був знайдений у "дивовижному" місці: довелося розпороти крокодила.

Раніше ми повідомляли, що жінка "гребе гроші лопатами" і навіть не роздягається: "дивна" робота почала приносити їй не лише близькість.

Також стало відомо, що 14-річна дівчинка, що зникла, раптово з'явилася "заради мами": копи зустріли її біля кордону.