Жінки розповіли про свої проблеми з колишніми партнерами, які прагнули контролю. Серед них опинилася і з гуру побачень Яна Хокінг.

Ця тенденція почалася через Сару Бреді, яка нещодавно заявила, що актор Джона Хілл попросив її видалити фотографії в бікіні, коли вони були у стосунках. Після звинувачень користувачі Twitter почали писати і про свої подібні випадки.

Соцмережі. Фото Freepik
Соцмережі. Фото Freepik

Одна з дівчат написала: "Мій жорстокий колишній хотів, щоб я видалила фотографії з Instagram з відкритими плечима, тому що він сказав, що це припускає, що я гола. ВИДАЄ".

Інша парирувала: "Вони нагадують мені про той час, коли мій колишній розлютився і посварився зі мною через те, що я одягла "ліфчик" у відео TikTok"

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

А третя додала: "Мій колишній хлопець купив мені сукню, яку вибрав ВІН, а потім розлютився на мене за те, що я одягла його в дім його батьків".

Пара під час сварки, freepik
Пара під час сварки, freepik

Щоб наголосити, наскільки це поширено насправді, висловилася журналістка Яна Хокінг.

Вона розповіла Daily Mail: "Кілька років тому хлопець, з яким я тільки починала стосунки, подзвонив мені в люті, тому що я розмістила фотографію себе на пляжі з друзями, на якій було видно декольте. "Видали це зараз же! Ти зустрічаєшся з моїми батьками наступного тижня! Що, якби моя мама побачила цю фотографію!" Того дня голосно і гордо майоріли червоні прапори".

Замість того, щоб видалити свої знімки у соціальних мережах, Яна вирішила видалити цього скривдженого життям хлопця зі свого життя.

Яна Хокінг, фото із соцмереж журналістки
Яна Хокінг, фото із соцмереж журналістки

Авторка стосунків також дала кілька порад тим, хто опинився у подібній ситуації.

Вона додала: "Як Сара Бреді заявляє у своєму Instagram: "Якщо ваш партнер розмовляє з вами таким чином, складіть план відходу"… тому що це не ваш багаж".

Нагадаємо, що чоловік зник, але через 4 дні був знайдений у "дивовижному" місці: довелося розпороти крокодила.

Раніше ми повідомляли, що жінка "гребе гроші лопатами" і навіть не роздягається: "дивна" робота почала приносити їй не лише близькість.

Також стало відомо, що 14-річна дівчинка, що зникла, раптово з'явилася "заради мами": копи зустріли її біля кордону.