Американка Ембер Рахді у свої неповні 23 роки мала нереальну вагу – майже 300 кілограмів. Зайва вага, без перебільшень, заважала їй нормально жити.

І одного разу могла її вбити. Ця історія про те, як Ембер вчасно прийшла до тями і змогла повернутися до нормального життя і стала справжньою красунею. Зайву вагу мучив Ембер ще з дитинства. Ви не повірите, але у п'ятирічному віці дитина, яка мала важити близько 18 кілограмів, мала вагу дорослої жінки – понад 70 кілограмів. Дитина без зупинки відчувала голод, тому й так стрімко набирала вагу.

Проблеми із зайвою вагою, скріншот: Youtube
Проблеми із зайвою вагою, скріншот: Youtube

У 23 роки її вага стала критичною. Через це вона практично не виходила з дому, не відвідувала навчання та ніде не працювала. Через те, що вона не могла повноцінно самостійно обслуговувати себе, Ембер жила з батьками. Та що там помитися, якщо вона не могла навіть нормально пересуватися.

Зрозуміла, що так далі жити неможливо Ембер у 2014 році. За допомогою вона звернулася до фахівців – лікарів. Зменшувала вагу вона поступово, під наглядом експертів. До того ж їй зробили кілька хірургічних втручань – зменшили шлунок. Вона почала вживати лише правильні продукти.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу В Україні оновили правила для виїзду за кордон
Показати ще

Таким шляхом Ембер скинула 200 кг. Після такої колосальної роботи та шаленого схуднення Ембер, яка стала виглядати зовсім інакше, стала популярною у соціальних мережах.

Своїм передплатникам вона розповідала про своє нове життя, радила як правильно харчуватися та дотримуватися дієти.

Нагадаємо, що жінка важила 141 кг, коли у неї стався інсульт – нове хобі кардинально змінило її життя.

Раніше ми повідомляли, що жінка навчилася у ведмедів, як правильно їсти, і схудла на 60 кг: клишоногі здивували.

Також стало відомо, що худнути можна навіть під час сну: дієтологи розкрили секрет ідеальної фігури.