Кривий Ріг — місто, яке від початку повномасштабної війни неодноразово обстрілювалося з боку окупантів.

Черговий акт тероризму відбувся 31 липня 2023 року. Вони потрапили по житловому будинку, загинуло шестеро людей, понад 70 постраждали. Але зараз не про це. Бо кілька днів тому, 29 числа, на поліцейську лінію "102" опоступив виклик о 21:50.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Як виявилося, було знайдено мертвою 14-річну дівчинку. Вона задушила себе поліетиленовим пакетом, який натягла на голову. Прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області заявляє про те, що у зв'язку з цією ситуацією за фактом смерті неповнолітньої дитини розпочато досудове розслідування.

Були призначені експертизи, проте це ще один випадок, який має нагадати про те, що не можна бути байдужим до своїх рідних та близьких. Якщо ви бачите, що хтось у колі вашого спілкування страждає на депресивний стан, потрібно постаратися з цією людиною поговорити.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Пакети, скріншот: YouTube
Пакети, скріншот: YouTube

А ще краще — запропонувати допомогу фахівця, який навчений, як діяти при спілкуванні з людьми, у яких спостерігаються "проблеми".

Нещодавно у Дніпрі сталася ще одна неприємна ситуація, коли чоловік застрелився у тирі.

Нагадаємо, 30-річна Владислава втратила руку через те, що послизнулась: "Мені потрібно було йти на побачення"

Як повідомляв "Знай.uа", у дівчини вкрали телефон на вулиці, але вона не встояла і закохалася в грабіжника: "Сміятися чи плакати"

Знай.uа писав, чоловік проплив до берега півкілометра після нападу акули: на пляжі на нього чекало "щастя"