Колишня співачка, яка стала фітнес-тренером, зняла своє хвилювання після того, як відкрила електронний лист, отриманий від компанії, що займається лотереями, і де значилося, що вона виграла.

Елла жартома сказала своїм 25 тисячам передплатників, що вона відразу ж почала подумки викидати гроші. Про це повідомляє The Sun.

Вона думала, що отримала цілі мільйони, але радість була надзвичайно короткою, оскільки вона нарешті відкрила електронного листа і прочитала його. Читаючи рядок за рядком, Елла невдовзі зрозуміла, що виграла лише 2,40 фунтів стерлінгів, і навіть не побачила, як вони надійшли на її банківський рахунок.

"Скажу вам, що я витратила 54 мільйони фунтів стерлінгів ще до того, як відкрила програму, і виявила, що виграла 2,40 фунтів стерлінгів, які щойно повернулися як кредит на мій рахунок. Отже, я могла просто витратити їх на більше лотерейних квитків. Що я зробила? Скажіть мені, чому бути дорослою – це мати емоційні "американські гірки" щодня", - запитує вона.

Популярні новини зараз
Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Українців змусять платити за власні заощадження Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Це сталося після того, як одна жінка нещодавно подумала, що на її квитках є виграшні номери та повірила, що отримала 76 мільйонів фунтів стерлінгів.

"Всі листи говорять про те, що у вас є приз, а не джекпот", "Кожного разу", - пишуть користувачі в коментарях.

@ellarothwell

Tell me WHY being an adult is such an emotional rollercoaster every. Damn. Day

♬ original sound - Officialrothwell

Нагадаємо, дівчина одужала майже до 300 кг і не могла навіть помитися, але зуміла взяти себе в руки

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина назвала себе Марією Магдалиною і вивалила перероблену "черепашку" на пляжі: "Природна краса"

Знай.ua писав, 30-річна Владислава втратила руку через те, що послизнулася: "Мені потрібно було йти на побачення"