Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок, уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є кілька дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на сезонні овочі: огірки та помідори.

Варто відзначити одразу, що у перші дні серпня супермаркети почали потроху знижувати ціни. У деяких точках реалізації з'явилися знижки до 40%.

Про це стало відомо завдяки інформації від експертів порталу gotoshop.

Овочі, скріншот: YouTube
Овочі, скріншот: YouTube

Вартість огірків

Купити огірки у супермаркетах можна за ціною від 10 гривень за кілограм – таку вартість встановили "УльтраМаркет" та "МегаМаркет". До 15,90 грн/кг знизила вартість мережа "Ашан".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

У "Сільпо" та "Новусі" діють знижки 9-12% - огірки коштують 19,90 та 19,99 грн./кг відповідно. Найдорожче обійдуться огірки екстра, корнішони, органічні, гладкі огірки. Ціни у супермаркетах досягають 99,90 грн./кг.

Ціни на огірки, скріншот: gotoshop
Ціни на огірки, скріншот: gotoshop

Вартість помідорів

Дешевше почали продавати й помідори. Кілограм томатів рожевих у "Сільпо" за знижкою 29% коштуватиме 39,00 грн., а помідори "Сливка" в ЕКО Маркеті продають на 20% дешевше - по 39,90 грн./кг.

В "Ашані" рожеві помідори коштують 48,90 грн/кг зі знижкою 30%, а звичайні без знижки по 49,90 грн/кг. Вартість помідорів у "Новусі" – 49,99 грн./кг, а у "Варусі" – 54,90 грн./кг.

Ціни на помідори, скріншот: gotoshop
Ціни на помідори, скріншот: gotoshop

Ціни на помідори, скріншот: gotoshop
Ціни на помідори, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, ціни на консервацію у 2023 році: у якому супермаркеті найдешевші банки, кришки та спеції.

Раніше повідомлялося, хамон, червона рибка та фелата: "Новус" приваблює покупців приємними знижками на делікатеси.

Також, є шанс урвати зі знижкою 34%: українські супермаркети показали нові ціни на гречку, цукор та макарони.