Українці, які опинилися у скрутному фінансовому становищі або втратили житло, можуть отримати гуманітарну допомогу від благодійників через платформу Find Refuge. Про це повідомляється на порталі zayava.info.

Громадяни, які постраждали від війни, можуть отримати необхідну допомогу на платформі "Find Refuge". Проєкт запущено ще до повномасштабного вторгнення завдяки Project Ukraine. Його метою було залучення українських фахівців ІТ до створення в нашій країні аналога Кремнієвої долини. Під час війни платформа з'єднує благодійників, які можуть надати допомогу з людьми, які її потребують.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Дякуючи Find Refuge, люди можуть отримати необхідну підтримку громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії. На платформі можна отримати допомогу для переселенців, дітей, осіб з інвалідністю", - йдеться у повідомленні.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Залишити заявку на платформі можна за цим посиланням. В анкеті слід зазначити вид допомоги та детально описати ситуацію, в якій опинилися.

Українці через Find Refuge можуть отримати від благодійників гуманітарну допомогу, психологічну та юридичну підтримку, а також допомогу з житлом та інше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мешканцям трьох областей виплатять допомогу: хто може отримати до 26 400 гривень.

Також наш портал інформував, в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, влітку 450 гривень, а взимку – цілих 900: українці отримають компенсацію за комуналку, як подати заявку .