Українці, які користуються послугами "Укрпошти", можуть цілий місяць заощаджувати на оплаті за доставку посилок. Про умови отримання знижки розповіли на офіційній сторінці оператора поштового зв'язку в соцмережі facebook.

"Укрпошта" регулярно радує клієнтів покращеннями сервісу або вигідними акціями та бонусами, які дають можливість економити. На цей раз українці можуть отримати цілих 25% знижки на доставку посилок.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Так, для нарахування знижки клієнту достатньо розрахуватися карткою Visa під час оплати доставки.

"Запустили спільну ініціативу "Четвертинка підтримки — це як дружнє "шо ти", коли скрізь турботи"! При отриманні відправлення по Україні оплатіть доставку карткою Visa і вам автоматично зарахується знижка 25% на цю доставку", - повідомили клієнтів.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

В "Укрпошті" зазначили, що пропозиція діє з 1 по 31 серпня 2023 року для власників усіх карток Visa. При цьому про жодні обмеження не йдеться, тому за місяць можна оплатити з 25-відсотковою знижкою доставку безлічі посилок і відчутно заощадити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрпошта" запровадила нові тарифи на доставку: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, у відділеннях "Укрпошти" почали пропадати дорогі посилки з Китаю: "Гроші повертати не хочуть..."

Крім того, ми писали, "Укрпошта" потрапила у новий скандал, скарги не припиняються: "Мені не видають".