У середу, 2 серпня 2023 року, у місті Марганець Дніпропетровської області у приміщенні будівлі Пенсійного Фонду України пролунав потужний вибух.

Не йдеться про приліт у результаті російської ракетної атаки. У Міністерстві внутрішніх справ повідомляється, що туди зайшов чоловік, узяв у заручники жінку та погрожував гранатою.

Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube

Дзвінок на лінію 102 надійшов о 08:56. Правоохоронці одразу повідомили про те, що до будівлі управління ПФУ зайшов невідомий зі зброєю в руках. Граната невдовзі була підірвана, нападник сам і був поранений. Інші люди, які там перебували, за попередніми даними, не постраждали.

"На місце події негайно прибули співробітники поліції. У ході переговорів із поліцейськими він відпустив жінку, після чого підірвав боєприпас. Поліцейські на місці надали йому медичну допомогу", - заявляють копи.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Слідчі дії на території будівлі ПФУ продовжуються. З якими мотивами українець туди зайшов – невідомо. Можливо, у майбутньому представники правоохоронних органів розкажуть про це.

Такі випадки по всій території України є досить рідкісною подією. Хоча, варто зазначити, що вони все ж таки несуть загрозу життю навколишнім.

Нагадаємо, ПФУ "струсне" українців ретельними перевірками: з пенсіями залишаться не всі

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонери отримають доплати від ООН: суму підрахують індивідуально

Знай.ua писав, як збільшити пенсії без ПФУ: чи можна відкладати будь-яку суму