З міста Львів прийшли цікаві новини. Тут місцевий "герой" вирішив відновити справедливість у легендах про Робін Гуда. Але ця історія не сподобалася слузі Феміди із Сихівського районного суду.

А річ у тому, що львів'янин викрав авто марки Lexus, а коли його викрили він заявив, що машину планував віддати на потреби ЗСУ. Однак, коли чоловік помітив, що авто потребує ремонту, але просто вирішив залишити його посеред дороги.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню видання "Захід.Нет".

Судове рішення. Фото freepik
Судове рішення. Фото freepik

Повідомляється, що обвинуваченого звільнили від ув'язнення, встановивши випробувальний термін.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як зазначено у вироку суду, винесеному у липні 2023 року, автомобіль Lexus GX 460 викрали на вул. Карла Мікльоша близько 23:30 6 лютого. Автомобіль був припаркований поряд із житловим будинком. Згодом правоохоронці встановили, що до викрадення причетний 53-річний львів'янин.

У суді обвинувачений визнав свою провину та розповів, що від водія автовласника Lexus GX 460 почув, що у цього авто перебиті номери, тому вирішив викрасти позашляховик та віддати друзям із ЗСУ.

"Здійснивши злочин, побачив, що авто має багато несправностей і, щоб відправити на ЗСУ, його необхідно відремонтувати та вкласти багато коштів, бензиновий автомобіль, що є проблемою заправки на фронті. Автомобіль залишив на станції Личаків, звідки на його прохання товариш перегнав за межі міста та залишив на стоянці. Через місяць до нього прийшли працівники поліції зі звинуваченням про скоєння ним злочину", – цитують свідчення обвинуваченого у вироку суду.

Площа Ринок у Львові
Площа Ринок у Львові

Власник авто на судове засідання не прийшов. Справу розглянула суддя Оксана Беспальок, яка визнала львів'янина винним у викраденні авто, призначивши йому п'ять років ув'язнення, але звільнила від відбування покарання із трирічним випробувальним терміном. На вирок ще може бути подано апеляцію.

Нагадаємо, військком запевнив, що українців продовжуватимуть виловлювати на вулицях.

Раніше повідомлялося, що українці зганьбилися в Європі голими руками, знімаючи блокатор з колеса.

Також, в Україні подбали про водіїв, які панікують від звуку тривоги: напруження поменшає.