Оператор мобільного зв'язку "Київстар" порадував абонентів корисним сюрпризом, особливо тих, хто активно користується інтернетом. Деталі акції опублікували на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Київстар" постійно працює над покращенням сервісів, щоб надавати українцям якісні послуги. Нерідко компанія запускає й вигідні акції з можливістю отримати приємні бонуси.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

На цей раз мобільний оператор вирішив надати абонентам дуже приємний сюрприз. Для отримання його не потрібно виконувати низку умов, а достатньо лише поповнити рахунок, щоб активувався пакет послуг за тарифом.

"Просто сплатити пакет послуг у вашому тарифі, а ми автоматично подвоїмо Гігабайти. Зробити це можна швидко та зручно у додатку Мій Київстар", - поінформували абонентів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Українці поінформували, що подвоїти свої гігабайти вони зможуть, якщо поповнять рахунок до 30 вересня 2023 року включно, а потім дія акції закінчується.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дешевше нікуди: Київстар, lifecell та Vodafone показали найвигідніші тарифи.

Також наш портал інформував, Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку лише за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти помітили, що "Київстар" нав'язує дорогі тарифи: "Від жадібності не луснете?"