Пропонуємо до уваги наших читачів ведичний гороскоп на серпень 2022 року - одним з альтернативних прогнозів для людей, що народилися під різними знаками.

За словами астрологів, ведичні передбачення також точні, як і традиційний гороскоп для знаків Зодіаку. Давайте дізнаємося, хто, за даними ведичного гороскопу, у серпні буде головним щасливчиком, а також зможе домогтися процвітання та успіхів у кар'єрі та коханні.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Реваті (дні народження з 1 по 12 квітня)

Тим, хто народився під цим знаком, Всесвіт дарує можливість досягти успіху в робочих справах і отримати довгоочікувані дивіденди. На початку місяця Реваті зможуть знайти сили для того, щоб повністю змінити життя, стати на ноги і звільнитися від боргових зобов'язань.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

щастя, фото з відкритих джерел
щастя, фото з відкритих джерел

Ардра (дні народження з 22 червня до 5 липня)

Цьому знаку сам Всесвіт допомагатиме досягти нових висот. На початку місяця увагу важливо приділити справам, які підуть у гору за належної активності. Ардра можуть не сумніватися у своїх успіхах, і їм не варто боятися конкурентів чи недоброзичливців. Фортуна посміхатиметься вам і в любовному плані.

Магха (дні народження з 17 по 29 серпня)

Астрологи радять звернути увагу на свої навички, щоб використати їх у повній мірі. Перша половина місяця буде успішною як для ведення бізнесу, так і для кар'єрного зростання. Впевненість та позитивний настрій дозволять обійти конкурентів.

Зірки, фото: gettyimages
Зірки, фото: gettyimages

Сваті (дні народження з 24 жовтня до 6 листопада)

Вам варто готуватися до трансформацій у житті. Серпень закружляє безліччю подій, багато з яких не піддаватимуться логіці. Можливості будуть з'являтися постійно, і Сваті доведеться прислухатися до себе, щоб визначити правильний напрямок і не прогаяти своєї вигоди. Місяць буде вдалим як для кар'єри, так і для кохання.

Мула (дні народження з 16 по 28 грудня)

Серпень для представників цього знаку буде насичений позитивними подіями. Він стане чудовим періодом для нових починань, а також боротьби за своє місце під сонцем. Всесвіт буде допомагати досягти кращих умов завдяки надзвичайно зручному для вас збігу обставин.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратять все і навіщо Ракам окуляри.

Раніше ми повідомляли про унікальний гороскоп Таро: названо три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.

Також стало відомо про покупки, подорожі та вінчання: докладний Місячний календар на серпень 2023 року.