Українці можуть подати заявку на отримання гуманітарної допомоги у вигляді одягу, продуктів харчування та засобів особистої гігієни від "Європейського фонду допомоги". Що потрібне для отримання допомоги, повідомляється на порталі zayava.info.

Благодійна організація "Європейський Фонд Допомоги" об'єднує ресурси небайдужих людей та підприємств для надання допомоги українцям, які опинилися у складній життєвій ситуації через повномасштабне вторгнення Росії.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Звернутися за підтримкою від фонду можуть внутрішньо переміщені українці, які постраждали від війни, сім'ї, дитячі будинки, а також центри реабілітації дітей тощо. Як допомогу громадянам видають продуктові набори, дитяче харчування, одяг, засоби особистої гігієни.

Для подання заявки на отримання гуманітарної допомоги не потрібно йти нікуди, знадобиться лише комп'ютер або смартфон з доступом до інтернету.

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Форму заяви можна заповнити або написати від руки, а завантажити її можна за цим посиланням. Після цього потрібно заповнити анкету та прикріпити до неї підписану заяву. За наявності додати довідку переселенця, посвідчення батьків багатодітної сім'ї чи інші документи, що підтверджують декларація про допомогу.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям, які опинилися у скрутному становищі, допоможуть із продуктами та житлом: як подати заявку.

Також наш портал інформував, в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, ми писали, мешканцям трьох областей виплатять допомогу: хтось може отримати до 26 400 гривень.