Відома українська тарологиня Ірина Клевер озвучила новий прогноз з приводу очікуваних успіхів у контрнаступі захисників України. Енергетичний практик заявила, що удари, які зараз припадають по окупованому Криму – це лише початок.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Ірини Клевер у мережі YouTube.

Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube
Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube

"Ті удари, які є зараз у Криму, це лише початок. У планах є й надалі обстріл, але бомбами закидати ніхто не буде. Раніше були плани завершення війни, але вже їх немає. Усі плани розсипаються, а знаєте чому? Тому що Україна іде так, як їй потрібно. Ми йдемо туди, куди нам потрібно. Таємного плану (про завершення війни – ред.) вже немає. Робимо своє майбутнє своїми руками. Ми не йдемо за планом", - заявила тарологиня.

Також тарологиня Ірина Клевер розповіла, коли українцям варто чекати на перемогу над окупантами.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube
Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube

"Я дивилася, що будуть 3 події, 2 з них уже трапилися. Коли ми побачимо сварку глав світових держав - це буде остання подія. Коли ми побачимо, що вони (високі глави держав - ред.) посварилися, це буде сигналом перемоги. Ми побачимо Сонце. Вже зараз почався початок великого кінця. Коли у них почнеться "гризня", наш вихід і наша черга святкувати", - заявила тарологиня Ірина Клевер.

За її словами, вже в серпні 2023 року ЗСУ повертатимуть території.

"У серпні повертатимуть території. Там, де неможливо було пройти чи проїхати, тепер можна пройти. Там були заміновані поля, через які неможливо було наступати. Буде розмінування. Відбуватиметься все буде швидко і несподівано. Це буде дуже несподіваний швидкий прорив. Буде визволення окупованої території. Люди там звикли, що вони в окупації. Звільнення буде", - сказала Ірина Клевер.

Нагадаємо, важливий прогноз від тарологіни Хомутовської: до чого готуватись у серпні.

Раніше повідомлялося, "Страх, біль та страждання...": тарологиня Яна Тимощук попередила українців про найнебезпечніші дні серпня.

Також, Україна має план на випадок смерті Зеленського: хто обійме ключові посади.